Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

zondag 28 juni 2009

Eindelijk heerlijk zomers weer !


De afgelopen dagen is het echt al wel super zalig zomers weer geweest. Reden des te meer om ervan te genieten, lekker dobberen in het zwembad, ne bbq en ijsjes !
Na zo'n drukke, warme en vermoeiende week, hebben we dit weekend vooral genoten !
Zaterdag zaten we al heel vroeg in de tuin, afwisselend op de schommel, in het zwembad, op de trampoline, in de tent, ... Tegen 15.00 waren tante Ann, nonkel Gert en ons Kato ook van de partij. Twee uurtjes later ook ons Renske en Yente die een nachtje bij ons kwamen slapen, want nonkel Dave en tante Heidi moesten naar een trouwfeest. We hebben lekker gebbqd en een ijsje gegeten.
Vandaag zijn we 's middags met de fiets naar Baarle Hertog gereden, via het Bels lijntje. Een heerlijk weertje om te fietsen ! Onderweg zijn we even gestopt langs de kant, net voor Weelde statie, daar hebben ze een uitkijktoren gebouwd, die we natuurlijk moesten beklimmen. Een koekje en wat drinken en weer verder ! In Baarle Hertog aten we een fritje en deden we een terrasje om daarna terug te fietsen. En dat je van fietsen moe wordt ... alle kindjes deden een dutje ! In Turnhout zijn we nog even gestopt aan de Nieuwe kaai en deden we nog een terrasje. Dan hup naar huis, in bad, nog wat spelen en hup ... in bed. Morgen weer naar school, ..... de laatste twee dagen !


Geen opmerkingen: