Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

maandag 23 februari 2009

Eindelijk vakantie !

Eindelijk vakantie ja, en wat hebben we het nodig ! De laatste dagen leken wel eeuwig te duren. Donderdag hadden de meiden carnaval op school, ons dina ging als micky mouse, ons lien als mega mindy. Ze hadden ook lekkere wafels mee die vokke had gebakken ! Vrijdag zijn ze na school met vokke naar tante tinne geweest, want dat was al anderhalve week geleden dat die de mopjes nog eens heeft gezien, omdat ze ziek was. We aten er ook lekkere frietjes !
Zaterdagmorgen heb ik lekker uitgeslapen, amaai wat deed dat deugd zeg ! Tegen 11.00 hebben we ons lien bij Rune, een vriendinnetje van de klas afgezet voor haar verjaardagsfeestje. Papa , dina en ik gingen kijken voor een spiksplinter nieuwe teaken poort, ... die we trouwens gekocht hebben. We aten er ook nog een lekker hamburger en hotdog. Om half twee zijn we dan ons lien weer gaan oppikken, ook tante tinne werd opgepikt, en zijn we naar het zwembad gereden ! Tante Ann, nonkel Gert en ons Kato zijn ook gekomen ! Alle kindjes hadden weer dolle pret, nadien zijn we nog iets gaan drinken en hebben de kids nog even in de speeltuin gespeeld. Daarna zijn we ineens doorgereden naar de winkel, op zoek naar babycadeautjes ( er staan twee babybezoeken gepland deze vakantie ) en ons avondeten ! We hebben lekkere gezonde wraps klaargemaakt, gevolgd door een iets minder gezond ... ijsje.
Gisteren zijn we dan naar ons evy en bart geweest, om daar naar de carnavalstoet te kijken. Er zaten echt wel leuke dingen tussen dit jaar en de meiden hebbben elk een volle zak snoep geraapt ! (foto's volgen nog)
En vandaag sliepen de meiden tot 7.15 uur,... jaja het konijnenwekkertje werkt ! In de voormiddag heb ik boven gepoetst, de meiden hebben flink gespeeld. Na de middag zijn we een stukje gaan fietsen, tussen de smiezelregen door, want een hele dag binnenzitten... en nu zijn ze samen met tante tinne soep aan het maken ! Als ze daar nu ook nog eens van zouden eten....
Sebiet alle papier nog inorde brengen voor de aanvraag van onze carpoort en dan kan die starks binnengebracht worden op het gemeentehuis.
de poort:

1 opmerking:

Vinke zei

is dat om jullie huis te verstoppen? ;)

Werkte die konijntjeswekker hier ook maar eens... *zucht*

Ben benieuwd om hen in carnavalsoutfit te zien!