Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

donderdag 6 november 2008

Weekend Kempervennen

Foei, al zeg ik het zelf ! Wat is het al lang geleden dat ik hier een berichtje schreef. Waar was ik gebleven ? Ah ja, de herfstvakantie, die veel te snel voorbij gevlogen is. Op woensdag hebben we dus cakes gebakken, op donderdag zijn we naar moeke en tante Tinne geweest, papa heeft toen enkele keren naar het stort gereden, wij hebben toen een 2de laag geschilderd op de muren van tante Tinne's slaapkamer.

Vrijdag was het dan eindelijk zo ver, we zijn 's middags vertrokken voor een heerlijk ontspannend weekend Kempervennen samen met moeke, vokke en tante Tinne. Eerst zijn we naar het "witte huisje" zoals ons dina en lien dat noemen gereden om alles uit te laden, daarna zijn we meteen gaan zwemmen en hebben we ook daar gegeten. Ons dina en lien zijn echte waterratten, ze hebben totaal geen schrik en beginnen ook goede zwembewegingen te maken. Na het zwemmen zijn we nog wat gaan winkelen in het plaatselijke winkeltje, dan naar het huisje en genieten van een aangename avond voor het haardvuur.
Zaterdag hebben we samen ontbeten en zijn we daarna gaan wandelen richting kinderboerderij. Na een deugddoende wandeling en diertjes kijken, zijn we ons gaan opwarmen in de market dome. Na een lekkere koffie was het dan tijd om te gaan bowlingen. Ook nu weer dolle pret, ons dina en lien scoorden zelfs beter dan sommigen ! :)
' s Middags zijn we dan gaan eten in het huisje, vokke bakte lekkere pannenkoeken. De huisdieren (eendjes en zwanen werden ook gevoederd ! )Tegen half twee was het bezoek (ons evy en bart) dan aangekomen en konden we gaan zwemmen. Van een namiddagje zwemmen krijg je natuurlijk honger en dus zijn we met de hele bende gaan eten in het Italiaans restaurant, waar ons dina en lien dus super gegeten hebben van het kindermenu dat echt spotgoedkoop was ! De meiden lagen weer veel te laat in bed, maar het was zo leuk ! Ook nu hebben we 's avonds genoten van een gezellig haardvuur en een goede film.
Zondagmorgend zijn moeke en vokke lekkere broodjes gaan kopen, die wij dan weer hebben opgesmuld. De eendjes en zwanen kregen de kruimels. Het was best aangenaam buiten, dus zijn we ook nu weer een wandeling gaan maken. Het treintje kwam net voorbij, dus zijn we daarop gesprongen en zo zagen we eens het hele park vanuit het treintje. Aan de pony's zijn we uitgestapt , even langs de kinderboederij en dan spelen in de speeltuin. Na al dat spelen kregen we natuurlijk dorst en zijn we iets gaan drinken in de market dome, waar op dat moment een bandje speelde, heel gezellig ! De meiden werden verwend door tante Tinne, ze kregen een paardje dat echte paardgeluiden maakt, hun namen: Joppie en Julleke. Nadien zijn we voor een laatste keer gaan zwemmen en dan was het weeral inpakken en weer naar huis, want maandag was het school !
Ook nu was het weer een leuk weekendje,... dat we in december nog eens gaan overdoen, maar dan in Erperheide !

Geen opmerkingen: