Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

vrijdag 20 maart 2009

De afgelopen dagen ...

... zat ik aan zee met mijn klas en de kids bij papa thuis. Zij hebben extra kunnen genieten, want papa is op donderdag gaan helpen in hun klasje naar aanleiding van " vaderkesdag ". De meiden hadden als cadeautje lekker koekjes gebakken !
Een verslagje van de klasblog:

Woensdag 18 maart 09
We zijn deze morgen rond 11 uur aangekomen. Het zonnetje scheen en iedereen had enorm veel zin. We hebben toen onze bagage in onze kamers gezet en zijn meteen gaan buiten spelen. Rond de middag picknickten we in de speeltuin. Met onze boterhammen en onze drankjes in het zonnetje, in het gras... Heerlijk!!! Een handdoekje uit de kamer gehaald en dan richting... zee en strand. Enkele afspraken gemaakt en dan... SPELEN. Enkelen onder ons begonnen dan met het rapen van schelpen. Er lagen er heel veel : grote, kleintjes, speciale vormen,... vanalles en nog wat. Anderen liepen meteen de zee in. Jaja... dat waren vele natte... neen geen broeken maar voeten. We hebben nog wat in het zonnetje gelegen, ons vieruurtje opgepeuzeld en enkelen hebben geprobeerd om een mooi zandkasteel te bouwen. En voor we het wisten, was onze middagje op het strand om. Vlug terug naar ons verblijf, zodat we nog gedoucht aan tafel konden gaan. En het was lekker... Frietjes en ijs stonden op het menu. Dat was smullen. Na het eten hebben we nog enkele spelletjes gespeeld en zijn we flink in onze slaapzak gekropen. Slaapwel iedereen... Misschien tot morgen!

Donderdag 19 maart 09
Het was weer een supermooie dag... We hebben weer veel gedaan vandaag. Vanmorgen zijn we een kijkje gaan nemen in het ballenbad. Daar konden we naar hartelust spelen op het springkasteel. Verder konden we knutselen of tekenen. Daarna zijn we buiten gaan genieten van het zonnetje. Na het middageten wandelden we naar het strand. De juffen hadden een zak vol spelmateriaal meegebracht, zodat we op het strand ons goed konden amuseren. Maar toen kwam de wind opzetten... en werd het wat kouder... en hebben we ons vieruurtje opgegeten in de duinen, dichtbij het strand. Na het douchen hebben we nog even naar Nemo gekeken. Daarna hebben we in Italiaanse sferen gegeten : lekkere minestrone, pizza, spaghetti en... hmm chocoladetaart. Voor we gingen slapen hebben we nog een quiz gespeeld. Sommige vragen waren heel moeilijk en moesten we hard nadenken. En nu liggen we in ons bedje... moe en voldaan... dromen van morgen... dromen van naar huis te gaan. Slaapwel iedereen!

Vrijdag 20 maart 09
Om 7.15 werden alle kindjes vandaag gewekt, iedereen was nog ver in dromenland ! We hebben ons allemaal snel een beetje gewassen, propere kleren aangedaan, koffers ingepakt en dan gaan ontbijten ! Na het ontbijt hebben we onze tanden gepoetst, onze koffers verder ingepakt en de kamer weer netjes achtergelaten. Alle koffers werden in een aparte ruimte gezet en dan konden we eindelijk verder gaan quizen. Donderdagavond waren we al gestart en nu hebben we verder gedaan. Uiteindelijk is de ploeg " het zeepaardje" gewonnen, maar eigenlijk hebben alle ploegen super hard hun best gedaan ! Bravo hoor ! Na de quiz zijn de kindjes van 2 naar de speeltuin gegaan, de kindjes van 1 gingen nog naar het strand. Daar hebben we nog enkele woordjes ingeoefend zoals: dijk, strand, zee, duinen, golfbreker,... ook zochten we nog schelpen en we vonden er heel wat: kokkles, zaagjes, nonnetjes,... 's Middags aten we nog lekker gezond en konden we buiten in de speeltuin nog genieten van het zonnetje !Deze 3 dagen zijn weer voorbij gevlogen,... ze waren vermoeiend, maar super leuk ! Tot volgend jaar !

Geen opmerkingen: