Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

maandag 11 juni 2007

Back to school !

Niet alleen ons dina en lien starten op 3 september met school, ook ik en een vriendin hebben beslist om met de avondschool te starten. Dit is onze keuze geworden:
Van sept tem jan: photoshop:Foto’s organiseren en bewerken. Selectie- en tekentechnieken toepassen, werken met lagen, licht en belichting, foto’s retoucheren, verschillende bestandsformaten voor foto’s en afbeeldingen gebruiken, ideale afdrukinstellingen bepalen.
Van feb tem juni: multimedia:Leer omgaan met digitale foto's, digitaal geluid en digitale video, en verzamel alles in een multimediaproductie die je op je TV-toestel kan bekijken, maak je eigen DVD-productie met foto's, video en geluidsbestanden, met Paint Shop Pro, Audacity en Windows Moviemaker. Kies je onderwerp, verzamel je materialen (foto's, video en geluid) en maak ze klaar voor gebruik in een multimedia-DVD, gebruik meer geavanceerde monteertechnieken: overflow, beeld-in-beeld, chromakey, schijfmenu, DVD-authoring, effecten en overgangen, titels ... werken met Pinnacle Studio.
Ben eens benieuwd...

2 opmerkingen:

katcat zei

Goed zo! ;)

Jef and Lan zei

Wow Sofie, dat lijkt me heel interessant en leuk. Hopelijk kunnen we vroeg of laat je eerste productie zien (online?).