Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

woensdag 6 juni 2007

Druk, druk, druk

Ok, het is geen excuus, maar de laatste schoolweken zijn toch altijd zo druk ! Volop herhalen, toetsen, verbeteren, uitstappen, schoolfeest, kleuters die een uurtje met hun ouders rekenen en taal komen volgen, opruimen,... gewoon druk dus !
En thuis is het eigenlijk ook druk ! Veel poetsen na de verbouwingen aan het dak, want amaai dat brengt nogal wat stof mee ! En vooral veel spelen en genieten van de mopjes !
Zondag zijn we naar de lentebraderij is het dorp naast dat van ons geweest. Het weer was zalig, dus we hebben veel terrasjes kunnen doen. Ons dina en lien hebben vooral veel op de paardjesmolen gezeten en in een ballen/springkasteel. (als je ergens iets kocht/dronk, kreeg je kaartjes om gratis op de paardjesmolen te gaan. Slim bekeken he! ) Dat gaat ons nog wat kosten als we naar de Sinksefoor gaan of naar Turnhout kermis ! Na de braderij zijn we nog naar de school van tante Tinne geweest, want daar was het opendeurdag. Ons dina en lien hebben daar veel spelletjes gespeeld (2 goudvissen gewonnen) en een lekker ijsje gegeten. 's Avonds bleek ons lien hoge koorts te hebben en ze was echt niet te genieten. De volgende dag meteen naar de dokter geweest, verdict: oorontsteking en ontstoken amandelen. Overgekregen van ons dina. Maar de ab slaat goed aan en ze is al een pak beter.

1 opmerking:

katcat zei

Ai, weer pech, lees 'ziek' meisje...
Wel leuk dat ze zich zo amuseerden!