Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

woensdag 25 juli 2007

Laatste keer naar kind en gezin

2 jaar en 6 maanden zijn ze nu. Dwz dat ze naar school mogen gaan, maar ook voor de laatste keer naar kind en gezin. Er zijn er die negatieve ervaringen hebben gehad met k&g, maar wij eigenlijk enkel positieve. Ook nu werden ons dina en lien weer gewogen en gemeten. Blokken werden gestapeld , vormpjes werden in het juiste gatje gestoken, prenten werden benoemd, en we konden ook al heel goed met een bal gooien en voetballen. Er werd ook nog eens naar de oortjes en de tandjes gekeken en geluisterd naar hun hartje en de longen. Alles ok, ze werden gekeurd en goed bevonden. Ze zijn flink gegroeid, ze deden alles wat ze moesten kunnen en ze zijn zeker klaar voor school volgens hen !
De cijfers:
Dina: 11 kg 700, 90,5cm , schoenmaat 22 - 23
Lien: 11 kg 680, 90,5cm , schoenmaat 22 - 23
Jaja, we blijven identiekjes !

3 opmerkingen:

Lieze zei

Wij moeten in augustus nog eens gaan.
Ik weet niet hoe groot die van ons zijn... maar ze zijn wel zwaarder dan dina en lien! (zijn wel jongens)
Cem 12,600kg en Cobe 13,00kg (ze zijn afgevallen op verlof) voor het verlof was Cem 13kg en Cobe 13,200kg.

De dochter van mijn pa zijn vriendin die heeft een zoon van 1 jaar en 3 maanden! die weegt al 15kg!!!!! Das een pateeke, dat moet ge zien,... das ne reus!

Ellen zei

Allé, nog eens proberen iets te noteren..... blog is mooi geüpdated, ben al naar de filmkes en foto's gaan zien. Bij Renske en Yenthe heb ik een schone foto van ons Dina en Lien gevonden, in de voiture :-)
Heb maandagnamiddag al een sms-ke naar ons Tinne gestuurd, in Australië was het dan ongeveer middernacht.
Groetjes,
Ellen

katcat zei

Goed zo!