Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

dinsdag 15 juli 2008

Weekend@ Erperheide

Enkele weken vroegen tante Ann en co aan ons of we zin hadden om ook een weekendje naar Erperheide te gaan ? Zij hadden al reeds geboekt en konden eenmalig bijboeken voor anderen voor maar 99 euro. Dat moet je ons geen twee keer vragen en zo kwam het dat we het afgelopen weekend vertoefd hebben in Erperheide. Wat deden we er allemaal ?

11 juli:
Om 13.00 spreken we (gezin vervoort, gezin diels en ons gezinnetje ) af aan de kerk in Beerse om gezamelijk richting Peer te rijden. Het is een heel rustig uurtje, want ons dina en lien vallen in slaap. We parkeren de auto's en wandelen richting check in, waar we onze sleutels al krijgen, maar we kunnen pas over een uurtje in de bungalows. We besluiten om naar de kinderboerderij te wandelen. Ons dina en lien zijn door het dolle heen, en willen alle geitjes aaien. Het zijn toch echte dierenvrienden ! Na het bekijken en aaien van alle dieren gaan we nog even spelen in de nabije speeltuin. Tegen 15.00 gaan de papa's de auto's halen en wandelen de mama's en de kindjes naar de bungalows. (oef,... de onze ligt vlakbij) Na het uitladen van de auto, installeren we ons in de bungalow en vertrekken we iets later richting zwembad. Tante Ann, nonkel Gert & Kato, Kris, Bieke, Ninke en Jitse komen iets later. We eten nog snel een frietje om onze buikjes te vullen en tegen 21.00 liggen de meiden doodmoe in bed !


12 juli:
Zoals gewoonlijk, ook vandaag weer vroege (6.30 )vogeltjes aan ons bed. Een beetje knuffelen en spelen, dan samen ontbijten. Tegen 10.00 vertrekken we richting kinderboerderij, want ik had de meiden beloofd dat ze op de paardjes mochten rijden ! Iets later komt de rest ook. Na het paardrijden gaan we nog snel naar de winkel en drinken we iets in de market place. De meiden leven zich ondertussen uit op het podium. We spreken allemaal af in Baluba om iets te eten en om te spelen. Overal klimmen en klauteren ons dina en lien op en af. Nieuw zijn ook de trampolines en dat vonden mijn mopies best !!! Aangezien het zonnetje ondertussen komen piepen is, besluiten we om ervan te profiteren en te gaan waterfietsen. Het is weer even wennen, mijn benen doen zelfs de eerste 5 min serieus pijn. Het is weer etenstijd, wanneer we gedaan hebben. Daarna gaan we weer richting zwembad om ons uit te leven op de glijbanen, in de wildwaterbaan, de stroomversnelling,... en dan doodmoe in bed !






13 juli:
Een beetje hetzelfde zoals gisteren, vroege vogeltjes, papa gaat ontbijt halen in het winkeltje. Njam njam. Daarna spelen we nog wat, nu ook op het terras, want het zonnetje is al van de partij.
Tegen 11.oo wandelen we weer naar de kinderboerderij, waar de meiden ook weer genieten van een ritje op de paardjes, de geiten weer gaan aaien,... en dan trekken we richting market place, waar we nonkel dave, tante Heidi, Renske & Yente gaan opwachten. Zij komen vandaag een dagje zwemmen en spelen. Ons Renske wordt vandaag ook 4 jaar ! We ravotten in het zwembad, eten een tussendoortje. Om 16.00 verlaten we het zwembad en trekken we naar baluba, waar we eerst iets eten en daarna kan er worden gespeeld.



14 juli:
Het is 8.00 wanneer we worden gewekt door ons dina en lien, iets later dan anders. We ontbijten en daarna pakken we alles weer in. Om 10.00 moeten we uit de cottage zijn. Papa gaat de auto halen, zodat we alles al kunnen inladen, behalve de zwemzak ! We gaan eerst nog zwemmen, om half 1 spreken we allemaal af om samen te eten in de market place, daarna trekken we naar baluba. Alle kindjes zijn tegen 15.00 moe gespeeld en vertrekken we naar huis. Ook nu weer twee slapende mopjes bij ons in de auto.

Het was een zeer leuk, soms wel vermoeiend weekend, dat weer veel te snel voorbij gevlogen is.

4 opmerkingen:

Isabelle zei

Kiekeboe,
We kwamen nog eens piepen,de meisjes groeien ook blijkbaar als kolen!!
Héél mooie blog.
Dada vele kusjes aan Dina en Lien van Jolie en Justine.

ps: we zijn de twinblogjes aan het afschuimen ;o)

Ann zei

jaja, het was weer héél leuk hé!

De tijd vliegt toch veel te snel als het plezant is!

Ann, mama van Sara en Laura zei

Tof weekendje Erperheide, jullie hebben jullie goed geamuseerd. Toffe en mooie foto's ook.

Bianca zei

fietje, als ik dit allemaal lees was het zalig genieten ...het waarschijnlijk is vorbij gevlogen!Best dat de meiden sliepen op de heen en terug reis ...zo geen brakertjes ;)