Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

zondag 6 juli 2008

Weekend

5 juli en 6 juli:
De koorts is verdwenen, het was blijkbaar iets van 1 dagje. Met zijn allen maken we een lekker fruitsalade voor de bbq van deze namiddag met de buren. Onze meiden doen flink hun best en snijden de meloen, peren, ananas mooi in kleine stukjes. Zo hebben we een half uurtje later een heerlijke fruitsalade in de ijskast staan. Tegen 16.00 gaan we dan richting buurthuis, waar we gezellig een babbeltje doen, spelen en vooral lekker eten. Om 20.00 nemen we echter afscheid want we hebben aan nonkel dave en co beloofd dat we op bezoek kwamen. Zij huren momenteel een huisje in Vielsalm op het domein " les doyards". Twee uur later, oef zonder zieke kindjes in de auto, komen we er aan, de meiden drinken nog wat melk en kunnen meteen in hun bed. De reden waarom we nog 's avonds gereden zijn is dat we dan 's morgens niet ver meer moeten rijden. De meiden slapen flink, spijtig genoeg is ons Renske een beetje ziek en moeten ze nog een doker zien te vinden op zondag. Ondertussen gaan wij met ons gezinnetje naar de bakker, zodat we gezellig kunnen ontbijten. Na het ontbijt gaan we de hondjes uitlaten, de meiden vinden het geweldig om met jack en dayko te wandelen. Het is eigenlijk een heel mooi domein, met een groot meer.


Na het uitlaten van de hondjes trekken we richting Bomal, waar het markt is. Na wat kuieren en een terrasje kunnen de meiden daar ook nog spelen in de speeltuin.


Tegen 13.00 krijgen we allemaal honger en besluiten we om richting Barvaux te rijden, zo zijn we al dichtbij het volgende wat we willen doen, en daar iets te gaan eten. Uiteindelijke worden het hele lekkere frietjes, die door iedereen worden gesmaakt ! Na het eten trekken we verder naar "Het labyrint ". Het labyrint is een reusachtige doolhof van maïs, dit jaar in de vorm van een schildpad. Het thema dit jaar is Piraten. Aan de hand van een toneelstukje krijg je informatie en moet je een stempel bemachtigen om zo te ontdekken waar de schat verborgen is. Ons dina en lien vinden het best wel leuk, zeker het vertstoppen en ons de verkeerde weg op sturen. Zelfs het kijken naar de toneelstukjes vinden ze leuk en grappig, ik betrap ons dina er zelfs enkele keren op dat ze smakelijk zit te lachen. Na het verzamelen van alle stukjes ontdekken we waar de schat verborgen is en komen we ook het einde van het verhaal te weten. Dat gaan we trouwens niet verklappen, jullie moeten het zelf maar gaan ontdekken; wij kregen in ieder geval allemaal een stukje van de schat. Na onze heuze zoektocht zijn we nog iets gaan drinken en vertrekken we naar huis, want ons dina en lien vallen letterlijk en figuurlijk in slaap waar ze staan na deze drukke dag.

2 opmerkingen:

Vinke zei

plezant zeg!

mooie foto's!

Ann, mama van Sara en Laura zei

Jullie hadden een zeer plezant weekend zo te lezen. Leuke foto's!!!