Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

zaterdag 7 april 2007

We hebben genoten aan de zee !!

Eindelijk was het dan zover. Na toch wel enkele weken aftellen zijn we zondag, 1 april vertrokken richting Nieuwpoort. Doordat het ook hier heel goed weer was, zijn we pas in de late namiddag vertrokken. We hebben dus eerst nog lekker gespeeld in de tuin, om daarna (zonder file !!) na anderhalf uur aan te komen in Nieuwpoort. Snel snel alles uitgeladen, zodat we nog even konden gaan wandelen op de dijk en iets gaan eten. De meiden lagen pas om 21.00 in hun bedje, wat voor hen toch al wel laat is.

Op maandag zijn we Nieuwpoort gaan verkennen,eens gaan horen op het vvv wat er allemaal te doen was, gaan wandelen, een terrasje gedaan en ... een gocart gaan huren. Geweldig vonden ons dina en lien dit ! We zijn toch een heel eind langs de nieuwe promenade gefietst. Wat een mooi uitzicht heb je daar !

Op dinsdag zijn we naar Plopsaland geweest. Spijtig van het iets minder goede weer, maar het was hierdoor volgens mij ook niet druk. Aan de inkom hadden we ook nog eens een meevaller. Dankzij mijn lerarenkaart mocht ik gratis binnen (de mopjes ook) en den Bart aan groepstarief (11 euro), ik betaal met 50 euro, en krijg er 46 terug... Dus de inkom voor plopsaland heeft ons maar 4 euro gekost ! Joehoe !!! (Het verschil hebben we wel opgekocht in de winkeltjes :) ) De meiden vonden het allemaal wel leuk en interessant, maar spijtig genoeg waren ze toch nog voor vele dingen te klein. De bumbashow vonden ze geweldig, alsook de bootjes door het plopbos en de tractors aan de kinderboerderij. Ze hadden helemaal geen schrik van de geiten, schapen, kippen, kalkoenen,... ze wilden de dieren de hele tijd aaien ! Voor de rest hebben ze ook heel veel gespeeld in de verschillende speeltuinen.

Op woensdag zijn we met de tram richting Oostende getrokken, want moeke, tante Tinne en Evy kwamen naar daar met de trein. We zijn in de voormiddag gaan shoppen, daarna ne Mc donalds gaan doen. Na de middag hebben de meiden gespeeld op het strand en gefietst op den dijk. Om 18.00 hebben we afscheid genomen en de tram richting Nieuwpoort genomen.

Donderdag hebben we een chil dagje genomen,... lekker gaan wandelen langs de promenade naar Nieuwpoort stad, gespeeld op het strand en aan de zee, een ijsje gaan eten.

Op vrijdag zijn tante Ann, nonkel Gert en Kato ons komen bezoeken. Na een lekker ontbijt zijn we ook nu weer lekker gaan wandelen, een terrasje gaan doen. Het was zo zalig dat we ook nu weer via de promenade naar Nieuwpoort stad zijn gewandeld en langs de kustweg weer terug. Onderweg zijn we gestopt aan de floreal, zodat ons Kato haar papje kon drinken en de meiden konden spelen in de speeltuin daar. Verder zijn we ook nog lekker iets gaan eten, en mochten de meiden nog een laatste keer in een gocart. Om 19.00 zijn we huiswaarts gekeerd.

Het was een leuke week, ondanks het feit dat ons dina en lien vollop in hun koppigheidsfase zitten. Als wij ja zeggen, dan zeggen zij nee en omgekeerd, alles willen we zelf doen, pffff soms waren ze echt vermoeiend.



Klik maar op de foto voor leuke foto's !

3 opmerkingen:

katcat zei

Met dank aan Dina en Lien: hoe lief!!!

Lieze zei

iiiiiiiiiiiii ik moet er zo van wenen! en wordt er vrolijk van tegelijk!
Superschattig

Lieze zei

18 mei is het onze toer! Dan gaan wij plopsaland onveilig maken en de kust ook voor een weekendje maar