Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

zaterdag 24 februari 2007

Nieuwe woordjes...

Oh ja, ons dina en lien zeiden vandaag nieuwe woordjes.... bus, ijs, trein ... en ... deu(r) toe. Het begint nu elke dag meer en meer te komen. Ik maakte me nog geen echte zorgen, omdat ieder kind zich anders ontwikkelt en op motorisch vlak zijn ons dina en lien altijd al snelle geweest, dus het spreken zal iets langer duren, maar het begint te komen. Met elkaar babbelen ze heel goed, maar daar verstaan wij niks van. (vinden zij dus ook heel amusant he, dat wij ni weten wat ze tegen elkaar zeggen. ) " (dr Lewi. wist me te vertellen dat dit toch wel typisch is voor eeneiïge tweelingen)" Nog even en ze willen niet meer zwijgen... :)
Nog ne foto van gisteren:

3 opmerkingen:

katcat zei

Ze hoeven daarom zelfs niet een-eiig te zijn, getuige Anna en Emma. Maar misschien is het bij eeneitjes nog meer uitgesproken GEHEIMtaal?

Vinke zei

mijn meisjes hebben ook de grootste lol in hun brabbeltaal. June praat nu gewoon verstaanbaar en zij kan voor ons vertalen wat Gitte brabbelt, érg handig hoor!

Sven zei

Hey,

ben snel even komen piepen naar het blogje van jullie supermeiden... Marie en Gitte ontdekken nu ook enkele klanken, maar een geheim brabbeltaaltje hebben ze gelukkig nog niet... ;-)
Tot gauw...
Sven