Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

woensdag 2 mei 2007

Dieren, dieren en nog meer dieren...













Gisteren zijn we in Afrika, Europa, Azië, Australië en Amerika geweest. De hele wereld rond dus ! Na toch weer een tijdje aftellen was het weer twinbijeenkomst (van de Gentse site) in Planckendael. Het weer was het tegenovergestelde van vorig jaar, toen we daar letterlijk uitgeregend zijn. Toen hebben we niet eens heel het park gezien. Vorig jaar zijn we met de auto geweest, dit jaar hebben we de trein en de boot genomen. De trein kennen ons dina en lien al héél goed en een boot kennen ze ook wel, maar dit was de eerste keer dat ze op een boot zaten. Cem, Cobe, mama Lieze en papa Peter stonden ons op te wachten aan de kinderboerderij. Het was fijn om hen nog eens te zien, maar echt bijpraten hebben we niet kunnen doen. Kindjes die rondlopen moet je steeds goed in het oog houden. Wat een verschil met vorig jaar zeg, toen hebben ze praktisch de hele in de buggy moeten zitten, nu ... hebben ze de hele tijd gestapt. Er was ook zoveel te ontdekken he, al die dieren,... wat extra leuk was: bij elk dier dat ze kenden kwam ook het geluid ! Vooral de apen vonden ze kei tof en daar konden we ook béébie (baby) zien, zoals ze zo lief zeggen. Ook bij de koala's was een baby te zien. 's Middags hebben we lekkere frietjes met chickennuggets gegeten en hebben ons dina en lien met alle andere twins een beetje gespeeld. Daarna de buggy toch maar in voor een wel héél kort dutje van amper 20 min en daarna was het weer volle gas. Om de drukte wat te vermijden op de trein, zijn we tegen vier uur weer richting boot gegaan en hebben we de trein van half vijf genomen. Zo waren we nog op een redelijk uur weer thuis, want het was weer werkedag vandaag en de meiden waren zoooooooo moe van alle indrukken en nieuwe dingen !

4 opmerkingen:

PAnnouk zei

Ah jullie zijn met Cem en Cobe vreemd gegaan, alle 2 gaan daten met de gentse groep!

Goh het was wel heel leuk geweest en jullie en lieze ook hier waren geweest op de poolparty, jammer dat je moest werken en nog jammerder dat er dan maar 3 kindjes waren :o(

katcat zei

Wat leuk dat jullie twinbijeenkomst in Planckendael was!
Het zag er super uit!

muzemans zei

elabatjes,
de 'gentse groep' lijkt wel een scheldnaam! We zijn echt een leuke groep, alleen eigenlijk totaal niet van gent (webmaster is van gent) maar van gans vlaanderen! ;)
Muze

Sofie, mama van dina en lien zei

idd muze, de webmaster is van het gentse, maar ik denk dat vele van de twins van a'pen zijn. Het was echt leuk !