Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

woensdag 16 mei 2007

Kempervennen, wat een pret !

Het heeft even geduurd,maar hier is het verslagje van een tof weekend !

Na toch wel enkele weken aftellen en hopen op gezonde kindjes, zijn we vrijdag, 11 mei vertrokken richting Kempervennen. Aangezien we allemaal die dag nog moesten werken, zijn we vertrokken om 17.00 uur, een dik half uurtje later waren we al ter plaatse. Het inchecken ging vlotjes en we konden meteen naar ons huisje. Papa en vokke zijn er met de auto naartoe gereden en hebben snel alles uitgeladen, zodat ze de auto meteen op de parking konden zetten. Moeke, tante Tinne, ik en ons dina en lien zijn te voet gegaan, want tijdens het inchecken hadden ze de dieren al gehoord en ze waren niet meer te houden. We zijn snel langs de kinderboerderij gegaan en met de plechtige belofte dat we “morgen” wel terugkwamen, zijn we dan toch in onze bungalow geraakt. Alles snel snel uitgepakt en richting market dome gewandeld. Vokke en moeke hebben daar ontbijt aan het huisje gaan bestellen, terwijl de rest zich al ging omkleden om te gaan zwemmen. Ons dina en lien zijn echte waterratten dat is tijdens dit weekend toch maar eens bewezen. Na het zwemmen hebben we nog snel iets gegeten, de meiden in bed gestopt en hebben we nog wat tv gekeken. Eindelijk heb ik de film “flight plan” volledig gezien, want de dvd die ik thuis heb loopt steeds vast.
Zaterdag waren de meiden er vroeg bij, 8.00 uur. We hebben samen ontbeten (was trouwens heel lekker, maar persoonlijk vond ik het wel duur), ons dina en lien hebben dan gespeeld met de poppen en de duplo. (daar zijn ze zot van) Tegen half elf zijn we richting kinderboerderij getrokken om onze belofte waar te maken. Ze hebben helemaal geen schrik van de dieren, en de tractors die er stonden vonden ze ook heel leuk. Ze hebben zelfs een koe gemolken. (geen echte he) Ons dina en lien hebben daar ook heel flink gespeeld in de grote speeltuin. Ze klommen echt overal op ! Tegen half één zijn we weer richting market dome getrokken, hebben we daar iets gegeten en gedronken, wat winkeltjes bekeken. Ons dina en lien hadden vooral veel interesse in de fauna en flora, vooral de vissen en schildpadden waren zeer in trek. Bart, vokke en ik zijn toen ook snel de bowling gaan reserveren voor zondag. Al die verschillende indrukken waren toch wel vermoeiend voor de meiden en om twee uur hebben we ze dan in bed gestopt voor een dutje. En raar maar waar, ze hebben flink geslapen, dat hadden we niet gedacht omdat de gordijnen die er hangen niet echt verduisteren en ons dina en lien zijn een pikdonkere kamer echt wel gewoon. Maar enfin, terwijl zij aan het dutten waren, ben ik met Bart en vokke iets gaan drinken en zijn we spelletjes gaan spelen, om daarna te gaan zwemmen. Tante Tinne bleef bij moeke om haar gezelschap te houden. Na de dut zijn ze ook komen zwemmen en het was weer dolle pret. Overal zijn ons dina en lien mee afgeweest, zelfs af de toch wel vrij wilde wildwaterbaan. Het was zo fijn ! Van de kinderglijbanen (er is er daar toch ook een vrij lange, voor kinderen) zijn ze helemaal alleen afgeweest, de golven in het grote bad vonden ze ook wel leuk. Ze zijn enkel uit het water geweest om frietjes en wat fruit te komen eten. ’s Avonds hebben we een rustig avondje in de bungalow doorgebracht.
Op zondag zijn Evy en Bart op bezoek geweest. Eigenlijk weer een beetje hetzelfde tafereel, eerst even naar de dieren en de speeltuin, eten, een dutje en zwemmen zwemmen zwemmen ! Vokke, Bart en ik zijn toen ook even gaan bowlen. Vokke bleek de beste te zijn, want die smeet daar even 164, ikke maar 85. Zondagavond ben ik met Bart gaan eten in het grillrestaurant, heel lekker. We hebben er wel iets geks meegemaakt. Bart wou graag een karafje wijn bij het eten, maar dat ging daar niet. Je kreeg een volledig fles, en wat je opdronk moest je betalen, de rest niet. Je moest betalen er inch, toen we wilden betalen kwamen ze meten om te zien hoeveel er uit de fles was. Dit had ik nog nooit meegemaakt.
Maandagmorgen hebben we eerst samen ontbeten en terwijl de mopjes aan het spelen waren, heeft de rest alles ingepakt, opgeruimd en in de auto gestopt, want m half elf moesten we uit de bungalow. Ook nu zijn we weer naar de kinderboerderij (jaja ons dina en lien zijn echt dierenvrienden) en de speeltuin geweest. Terwijl Bart en moeke (Tante Tinne en vokke zijn zondagavond naar huis gegaan, want die moesten maandag werken) met de mopjes daar waren ben ik de sleutel gaan wegdoen. Tegen half twaalf zijn we dan gaan zwemmen met onze waterratjes, daar ook wat gegeten tussen het zwemmen door, en tegen half vier zijn we uit het zwembad gekomen om weer naar huis te vertrekken. De meiden hebben een flinke dut gedaan in de auto !
Het was een héél leuk weekend, een goede voorbereiding op onze week Erperheide in de grote vakantie !
De foto's volgen nog...

2 opmerkingen:

Vinke zei

leukleuk!

dat van die fles wijn is volgens mij in elke centerparcs zo

katcat zei

Super dat je zulk leuk verblijf in Kempervennen had!