Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

zondag 25 maart 2007

Al fietsend naar de kinderboerderij !

De meiden hadden vandaag weinig last van het uurtje minder slaap (zomeruur), ze hebben zelfs langer geslapen dan normaal. (hihi) Het zonnetje scheen hier al heel vroeg, zodat ons dina en lien al om 10.00 naar buiten wilden om te gaan spelen. Na het ontbijt heeft papa ze aangekleed(mama heeft wat langer kunnen slapen, oef) en zijn ze al meteen gaan spelen. Na het middageten (meer een tussendoortje) zijn we met de fiets vertrokken. Eerst langs de kinderboerderij, waar de meiden de geiten en eenden (de schapen en kippen hadden weinig interesse) brood hebben gegeven. Ze vonden het weer heel leuk ! Daarna zijn we doorgefietst naar nonkel Dave, tante Heidi, Renske en Yenthe. Zij wilden ook een kort tochtje gaan fietsen. Samen hebben we een toertje uitgestippeld, eentje van 13 km. Het zonnetje scheen nog steeds en het fietsen ging eigenlijk heel goed. Spijtig genoeg hebben we door te veel te babbelen enkele bordjes gemist (kaart hadden we niet bij, we moesten maar 3 nummers onthouden ), waardoor de korte fietstocht van 13 km er eentje geworden is van 38 km. Dit was ik niet meer gewoon en ik had na het fietsen ook al last van mijn benen. Wij zijn onderweg naar huis nog even gestopt bij de frituur, want we hadden alle 4 honger en dorst. Ons dina en lien hebben veel fritjes + vleesje gegeten + goed gespeeld, want er stond een huisje in de frituur. Na een uurtje zijn we verder huiswaarts gereden. De meiden waren helemaal niet mee, in tegenstelling tot ons, dus hebben ze nog goed kunnen spelen.
Klik maar eens op de foto's:


dina



(niet letten op het beeld, ik heb nog niet gevonden hoe ik het moet draaien, sorry ! )



en ons lien






3 opmerkingen:

Unknown zei

kei leuk filmje van ons Dina. kei grappig (spijtig dat het zo kort was.)
Van ons lien ook leuk spijtig dat ze niet aan het dansen was.

katcat zei

Die langere fietstocht vind ik wel een goeie! Jullie kunnen er maar deugd van gehad hebben en extra lang van het goede weer genoten hebben!

Sofie, mama van dina en lien zei

op het moment zelf vonden we het niet zo leuk katrien, achteraf konden we er wel mee lachen. Na de middag, was het snel aan het afkoelen.
Maar de fietstocht was wel tof !